7. epizód – A két világ gyermeke

Az epizód külföldi megjelenése: 2021. Szeptember 8.
Az epizód magyar nyelvű megjelenése: –

lancement-612cfc3b5673c.jpg
A kép forrása: Beemoov

SPOILER TARTALMÚ BEJEGYZÉS

Az epizód elején már a Tanácsteremben vagyunk és hallgatjuk Nevra beszámolóját a küldetésünkről. Kiderül, hogy Leiftan belázasodott, így ő nem is vesz részt a megbeszélésen. A kis Seifaununk várt ránk a hajónál, amikor megérkeztünk, látszik rajta, hogy nagyon hiányoztunk neki és ő is nekünk. Amikor Nevra befejezi a jelentést, megtudjuk, hogy amíg távol voltunk, a többiek is hallottak pletykákat portálokról, a mi jelentésünkkel ez csak beigazolódni látszik. Eldarya és a Föld kezd összeolvadni, a két világ eggyé válni. A kristály nélkül Eldarya nem tud létezni, és ha ez megtörténik az eddigi összes áldozat hiábavaló lesz. Nem biztosak benne hogy a portálon át lehet-e kelni, jár-e bármilyen veszéllyel, avagy sem. Huang Hua úgy véli, jobb, ha az Obszidián gárda felkészül a lehetséges harcra, a biztonságunk érdekében, arra az esetre, ha az emberek megjelennének és támadnának. Arra a döntésre jut, hogy meg kell próbálnunk megnyitni legalább egy portált a Földre, hogy vizsgálhassuk.

A megbeszélés végén Koorival csevegünk pár percig, felveti, hogy rendezhetnénk egy bált. Magára is vállalja a feladatokat, mi pedig megpróbáljuk megkeresni Opheliát (én a Zene kertben találtam rá). Beszélgetünk vele, figyelmeztet minket hogy rossz dolgok fognak történni. De vajon milyen árat kell fizetnünk érte? Azt mondja nekünk kell megoldanunk, a “két világ gyermekének” nevez minket, majd elmegy. Adalric megerősít minket abban, hogy Ophelia maga az Orákulum.

Elindulunk a szobánkba, amikor a folyosón megpillantjuk Eweleint és Huang Huát, amint szenvedélyesen csókot váltanak. Ewelein észrevesz minket és megtöri a pillanatot. Szabadkozunk pár percig majd mindenki elmegy aludni. Sokáig forgolódunk, de sehogy nem tudunk elaludni. Úgy döntünk hogy elmegyünk zuhanyozni, a helyiségbe lépve azonban Lance képe tárul elénk teljesen meztelenül (természetesen homályosítva egyes helyeken). Pár szót váltunk, fog egy törülközőt és elmegy. Lezuhanyzunk, majd visszatérünk aludni.

Másnap reggel egész kellemesen érezzük magunkat, megreggelizünk, ismét lezuhanyzunk, majd elmegyünk a könyvtárba. Én Nevrával futottam össze (nem nála a legmagasabb a mérőm, szóval lehet hogy adott) és flörtölni kezdett (ez pedig talán választás kérdése). Nevra elmondja, hogy soha ne ébresszünk fel egy alvó Purrekot, mert azt még az üzletelésnél is komolyabban veszik. Ezután sietve elmegyünk a piacra, hogy odaérjünk, mielőtt szünetet tartanának. Összefutunk Jamonnal, aki elmondja hogy azért volt küldetésen, mert állítólag ismeretlen familiárisokat láttak a Jáde partján, Jamon is látta őket a Smaragd tónál. Mi az elmondása alapján úgy gondoljuk, lehet hogy nem familiárisokat látott, hanem lovakat a mi világunkból. Beszélünk még a küldetésről pár szót, majd visszamegyünk a Purrekokhoz. Beszélgetünk Purriryvel a ruhánkról, amit készít nekünk, ezután meglátogatjuk Leiftant. Ő ugyan nincs a betegszobában, de összefutunk Karennel akivel aztán együtt ebédelünk. Elmondja hogy Jamonnal volt a küldetésen és egy szilf (Adalrichoz hasonló teremtmény) is volt Jáde partjánál, aki gonosznak tűnt és meg is megtámadta őket. Az egyik nyíl eltalálta Karenn lábát, ezért volt a betegszobában, és ezért sántít. Ezután a mi küldetésünkre és a srácokra terelődik a szó, itt dönthetünk arról, ki jár a fejünkben (ez később hatással van a képre). Ekkor felbukkan Chrome, aki csatlakozik hozzánk, mi pedig végignézzük őket ahogy flörtölnek, és kelletlenül előtör belőlünk a féltékenység érzése, amiért ők boldogok, együtt vannak és vigyáznak egymásra, mi pedig egyedül vagyunk.

Itt két opcióval találkoztam: Az egyik az hogy Chrome megbíz minket, járjunk utána, miben mesterkedik Purral. Követjük Purroyt aki épp vele találkozik, és kihallgatjuk őket. Purral Földről származó árut akar eladni Purroynak, ő lehetne az első, aki olyan alkimista árut adhatna el a vevőinek, amit Eldaryán még nem is láttak. Ezután visszamegyünk Chromehoz, majd megbeszéljük vele hogy találkozunk vele egy óra múlva a börtönben, hogy kihallgassuk Purralt.

A másik opció hogy elmegyünk edzőpartner után kutatni, amikor a kovácsműhelyben összefutunk Lance-el (vagy talán azzal akinél a legmagasabb a mérőnk). Kiderül hogy már keresett minket, mert feladata van a számunkra: leltározni kell a páncélokat, hogy tudjuk miből mennyi van, milyen állapotban. A srác otthagy minket, mi pedig nekilátunk a munkának. Jamon csatlakozik hozzánk, akivel hosszasan beszélgetünk. Megjelenik Purral, hogy segítsen nekünk. Ő elárulja, hogy el akarta hitetni Purroyal, hogy vannak Földi kapcsolatai. Találkozott egy dzsinnel aki Földről származó árut akart eladni, de Purral nem hitt neki, mert a dzsinnek általában nem jönnek ki jól a gárdatagokkal. Ezért Purroyt akarta rávenni hogy legyen a vevő, Purral úgysem tud semmit a Földi dolgokról, és nem is az ő érdeke hogy igazságot tegyen. Bevallotta az őrségnek mit tett, akik a dzsinn után eredtek. Purralnak ez a munka a büntetése.

Ezután elmegyünk edzeni, összefutunk Mathieuval. Elmondja hogy Huang Chuval vitatkozott korábban, mert nem akarta elvinni Mathieut az erdőbe, hozzávalókat keresni a portál nyitásához. Huang Chu szerint Mathieu nem alkalmas a feladatra. Elterelésként elmegyünk edzeni Mathieuval, ám ha használjuk ellene az erőnket, megharagszik és otthagy minket. Eltelik pár nap eseménytelenül, bár Leifta megkért minket hogy másnap találkozzunk vele. Elmegyünk Karutohoz ahol összefutunk Koorival, megosztja velünk a jó híreket: kész a ruhánk, és engedélyt kapott a vezetőségtől a bálra.

Kimegyünk a rókalyukhoz ahol a familiárisok egymással játszanak, és megpillantjuk Leiftant. Meditálhatunk vele, amit elképesztő élményként élünk meg, ezután Leiftan elmondja miért akart velünk találkozni. Amikor a küldetésünk során a maripodák és a sersea megtámadott minket ő próbálta előhívni az erejét. Az angyalit és démonit egyszerre – kétségbeesésében. De az ereje nem jött elő. Azóta egyre inkább megbizonyosodott arról, hogy elvesztette az erejét. Ugyan azt érzi, amit mi, a felébredésünk után. Védtelennek, sebezhetőnek érzi magát. Megkér hogy ezt tartsuk titokban, majd elmegyünk a báli ruhánkért.

Ezután elmegyünk a szobánkba, és elkészülünk a bálra (érdemes felvenni a ruhát). Huang Hua jön értünk hogy elkísérjen minket a kristályterembe (ha szeretnétek zenei aláfestést a hangulat érdekében, ne felejtsétek el bekapcsolni a zenét). Huang Hua mond egy rövid beszédet, majd figyeljük, ahogy a többiek táncra perdülnek. Arra a srácra gondolunk, akire korábban gondoltunk (nincs választási lehetőség és nem tudom, a mérőnek van-e befolyása).

Lance esetében megpillantjuk őt, miközben Jamonnal beszélget. Odamegyünk hozzájuk és felkérjük egy táncra. Jamon elképesztő gyorsasággal odébbáll, Lance meredten néz ránk. Végül nem talál okot, amiért visszautasítana, így táncolunk. Ő vezet minket, bár eléggé zavarban van. A feltámadásunk utáni időkre gondolunk, milyen mély haragot tápláltunk iránta, most pedig együtt táncolunk vele. Lance elmondja, megleptük őt az elmúlt hetekben, amit mi viszonozunk. Elmondjuk hogy megváltozott a róla alkotott képünk, ő pedig megemlíti, hogy a befogadott kis Draflayelt Skala-nak nevezte el. Végül megkapjuk az illusztrációt, és azon töprengünk milyen jól érezzük magunkat vele.

Mathieu esetében a srác felkér minket táncolni, mondván “mutassuk meg nekik hogy táncolunk odahaza”. Egy idő után mindenki minket néz, Mathieu rengetegszer pörget minket, eltol magától, majd visszahúz, és egy pár ilyen mozdulatsor után mikor mindketten kezdünk megfáradni már el sem távolodunk egymástól és csak élvezzük egymás közelségét.

Epizód vége


SZÜKSÉGES MAANA MENNYISÉG:
3,450 – 3,700


Nekem személy szerint 3666 maanába került ez az epizód ruhával együtt.

Új szett
Eldaryan Ball/Eldarya bálja – 1,152 maanába kerül

Az epizód után a ruha színváltozatai elérhetőek a butikban

forum1-612cfc765719d.jpg
A kép forrása: Beemoov

Az új ruhát mindenképp ajánlott viselni a képek megszerzéséhez!

ILLUSZTRÁCIÓK MEGSZERZÉSÉNEK FELTÉTELEI:

  • Mindegyik illusztrációt a megfelelő válaszlehetőséggel lehet megszerezni

Mivel magyar szerveren is angolul jelennek meg az epizódok, ezentúl segítségképp megtaláljátok az angol szövegeket is a párbeszédekhez! Ugyan abban a sorrendben írom, de mindegyik mondat végére odaírom a jelöléseket.

Helyes válaszok:

Jelölések:
+ pozitív változás az esélymérőn
– negatív változás az esélymérőn
/ semleges, nincs változás az esélymérőn
? még nem ismert változás az esélymérőn


Erika (a karakterünk) gondolatait, választásait mindig az Ő neve alatt tüntetem fel. Ha nem találtok egy választást, ott keressétek!

1.png

Ha bemész a könyvtárba, mielőtt a piacra mész:

Angol
A. (I’d better let him work… I’ll go to the market) (?)
B. (I learned from last nigh’t lessons. I cleared my throat loudly) (/)
C. (I walked over quietly. I don’t want to startle him) (/)

Magyar
A. (Jobb, ha hagyom dolgozni.. Megyek a piacra) (?)
B. (Tanultam a múlt éjjeli esetből. Megköszörülöm a torkom, jelezvén hogy itt vagyok) (/)
C. (Csendesen odaléptem hozzá. Nem akartam megijeszteni) (/)

Angol
Nevra: We have to do everything we can to keep morale up, that’s important.
A. Are you glad I came to “distract you a little”? (+5)
B. How do you do to keep your spirits up? By reading, too? (/)
C. I ran into two people last night who are actually doing their best… (-5)

Magyar
Nevra: Mindent meg kell tennünk, hogy fennt tartsuk a morált, ez fontos.
A. Örülsz hogy “kicsit eltereltem a figyelmed”? (+5)
B. Hogy tartod fennt a lelkesedésed? Olvasással? (/)
C. Tegnap este összefutottam két emberrel, akik valójában mindent megtesznek… (-5)

2.png

Angol
Leiftan: Do you want to try? I can show you.. The conditions are ideal.
A. Yeah, okay, awesome.. If you say it’s really amazing.. (/)
B. No, I have other things to do later.. What did you want to talk to me about? (/)

Magyar
Leiftan: Ki szeretnéd próbálni? Megmutathatom.. A körülmények ideálisak.
A. Rendben, klassz.. Ha azt mondod tényleg csodálatos.. (/)
B. Nem, van pár dolgom.. Miről akartál velem beszélni? (/)

Angol
Leiftan: Or at least a certain serenity in the midst of chaos…
A. (I feel so sorry for him… I feel like hugging him.) (+5)
B. Maybe you should try a more… active method? (-5)
C. I’m sorry, Leiftan… I know what it’s like. (/)

Magyar
Leiftan: Vagy legalábbis egy bizonyos nyugalom a káosz közepette…
A. (Sajnálatot érzek felé.. Szeretném megölelni) (+5)
B. Talán meg kellene próbálnod.. egy aktívabb módszert? (-5)
C. Sajnálom, Leiftan.. Tudom milyen érzés. (/)

3.png

Angol
Mathieu: Huang Chu says it’s because her personality is incompatible with big dummies.
A. (She doesn’t beat around the bush.. I think she’s really hard on him) (/)
B. (I had a hard time trying to keep myself from smiling) (/)
C. (She’s funny and she hits where it hurts.. I think I love this woman) (/)

Magyar
Mathieu: Huang Chu azt mondta azért, mert a személyisége összeegyeztethetetlen nagy fajankókkal.
A. (Nem kertel.. Nagyon kemény vele) (/)
B. (Nehezen fogtam vissza magam, hogy ne mosolyogjak) (/)
C. (Vicces és oda üt, ahol a leginkább fáj.. Azt hiszem bírom a csajt) (/)

Angol
A. (It’s about time I used my secret trick, the dodge at the last moment!) (/)
B. (I let go of my sword and threw myself at him to make him roll across the grass) (+5)
C. (As Mathieu rushed towards me, I raised a shield of light between us) (-5)

Magyar
A. (Itt az ideje, hogy az utolsó pillanatban alkalmazzam a titkos trükkömet, a kitérőt!) (/)
B. (Elengedtem a kardomat, és rávetettem magam, hogy átgurítsam a fűben) (+5)
C. (Ahogy Mathieu felém rohant, fénypajzsot emeltem magunk közé) (-5)

4.png

Angol
A. (I can’t stop my eyes from lingering on him) (+5)
B. ARE YOU KIDDING ME?! YOU KNOW YOU’RE NOT ALONE, RIGHT?! (-5)
C. (I put my hands in front of my eyes. I don’t want to see this!) (/)

Magyar
A. (Nem tudom levenni róla a szemem) (+5)
B. SZÓRAKOZOL VELEM?! TUDOD, HOGY NEM VAGY EGYEDÜL, UGYE?! (-5)
C. (A szemem elé tettem a kezem. Ezt nem akarom látni!) (/)

5.png

Angol
Huang Hua: If we are to live there again, we might as well have as much information as possible.
A. If you have any questions for us, Mathieu and I are at your disposal. (+5 Huang Huánál és Feng Zifunál)
B. Why? If you want to learn more about Earth, you have two first-hand sources. (?)
C. (They could’ve asked us directly.. They must have their reasons) (/)

Magyar
Huang Hua: Ha újra ott akarunk élni, akkor a lehető legtöbb információval kell rendelkeznünk.
A. Ha bármilyen kérdésed van hozzánk, Mathieu és én állunk rendelkezésedre. (+5 Huang Huánál és Feng Zifunál)
B. Miért? Ha többet akarsz megtudni a Földről, van két azonnali forrásod. (?)
C. (Közvetlenül tőlünk is megkérdezhették volna. Biztosan megvan az okuk) (/)

9.png

Angol
A. Like what? Are you thinking about a night of duels like last time? (/)
B. What are you thinking about? A kind of dance party? (+5)
C. Do you know what would be great? A girls’ night out, just us! (/)

Magyar
A. Mint például? Olyasmire gondolsz, mint a legutóbbi párbaj? (/)
B. Mire gondolsz? Valamilyen tános estére? (+5)
C. Tudod mi lenne remek? Egy csajos este, csak mi! (/)

15.png

Angol
Adalric: Oh! Look who’s here, [Your name]! I didn’t hear you coming!
A. You claim to be able to read the future, but you are always surprised to see me.. (-5)
B. I didn’t make any noise, I didn’t want to disturb you.. (+5)
C. Forgive me, I didn’t mean to surprise you in the middle of a discussion. (/)

Magyar
Adalric: Oh! Nézd, ki van itt , [Neved]! Nem is hallottam, hogy jössz!
A. Azt állítod, hogy képes vag olvasni a jövőt, de mindig meglepődsz, amikor látsz.. (-5)
B. Nem csaptam zajt, nem akartalak zavarni.. (+5)
C. Bocsáss meg, nem akartalak meglepni egy beszélgetés közepén. (/)

10.png

Angol
Ewelein: It’s.. It’s a little embarrassing.. In fact, it’s terribly… embarrassing..
A. I.. Sorry. I was going to bed. I didn’t want.. (/)
B. Frolicking like this.. I’m not sure that’s worthy of your title. (/)
C. You have no reason to be embarrassed, it’s my fault, I should have come forward… (/)

Magyar
Ewelein: Ez.. ez kissé kínos.. Igazság szerint, rettenetesen.. kínos..
A. Én.. Sajnálom. Épp aludni indultam. Nem akartam.. (/)
B. Így hülyéskedni.. Nem biztos, hogy ez méltó a címedhez. (/)
C. Nincs okod szégyenkezni, az én hibám, elő kellett volna lépnem… (/)

11.png

Angol
A. If I train my powers, I’ll never need it again, hopefully! (-5)
B. If I can use them to avoid having to fight, I’d love that. (/)
C. But just having it with me gave me the courage I needed. (+5)

Magyar
A. Ha edzem az erőmet, soha többé nem lesz rá szükségem, remélhetőleg! (-5)
B. Ha használhatnám arra, hogy ne kelljen harcolnunk, örülnék neki. (/)
C. De ha csak velem van, az megaja nekem a szükséges bátorságot. (+5)

Ha a A-t választottad:

Angol
Jamon: Resisting it to be difficult, and the consequences to be sometimes dire…
A. I don’t find it hard to resist. (/)
B. I think he exaggerates a little. This power is very strong, but it can be controlled. (/)

Magyar
Jamon: Ellenállni nehéz, és a következmények néha szörnyűek…
A. Nem tartom nehéznek az ellenállást. (/)
B. Szerintem kicsit túlzásba viszi. Ez az erő nagyon erős, de szabályozható. (/)

6.png

(Ebben nem vagyok biztos, mert nekem nem jött fel ez a párbeszéd. Ha megtalálom valahol az eredetit, kijavítom a fordítási hibákat)

Angol
Huang Chu: I can’t wait for him to finish watching the leaves move until nightfall.
A. Hahaha! Of course, I will find him. We’ll be back soon. (+5)
B. You don’t trust him one bit. You are very strict… (-5)
C. Or else he might as well forget what he was doing and come back empty-handed… (/)

Magyar
Huang Chu: Nem várhatok rá, ha úgy dönt, hogy nézi a levelek mozgását éjfélig.
A. Hahaha! Persze, megtalálom. Nemsokára visszajövünk! (+5)
B. Egyáltalán nem bízol benne. Nagyon szigorú vagy… (-5)
C. Különben megfeledkezhet arról, mit is csinál és üres kézzel tér vissza… (/)

8.png

Angol
Karenn: Hey, [Your name]! Gotcha! I was hidden behind the door!
A. ARE YOU KIDDING ME?! I THOUGHT I WAS GOING TO HAVE A HEART ATTACK! (-5)
B. Alright, well played, you got me, but.. Why? (/)
C. I was absolutely not scared at all. I knew you were there… (+5)

Magyar
Karenn: Hé, [Neved]! Megvagy! Elbújtam az ajtó mögött!
A. SZÓRAKOZOL VELEM?! MAJDNEM SZÍVROHAMOT KAPTAM! (-5)
B. Rendben, szép volt, megfogtál, de.. Miért? (/)
C. Egyáltalán nem ijedtem meg. Tudtam, hogy ott vagy.. (+5)


Angol
Karenn: Chrome, don’t talk with your mouth fll. You’re an adult.
A. I agree with Karenn, It’s pretty disgusting, you’re spitting everywhere… (+5 Karennél, -5 Chromenál)
B. Karenn, leave him alone. It’s coming from a good place, he cares about me. (-5 Karennél, +5 Chromenál)
C. I.. No, no, everything’s fine. I was just lost in my thoughts. (/)

Magyar
Karenn: Chrome, ne beszélj teli szájjal. Felnőtt vagy.
A. Egyetértek Karenn-nel, elég undorító, mindenhová köpködsz… (+5 Karennél, -5 Chromenál)
B. Karenn, hagyd békén. Jót akart, törődik velem. (-5 Karennél, +5 Chromenál)
C. Én.. Nem, nem, minden rendben. Csak elvesztem a gondolataimban. (/)

16.png

Angol
A. (Between two bursts of laughter, Mathieu’s image appeared in my mind) -> Mathieu illusztrációjához vezet
B. (In full laughter, I started to think about Nevra) -> Nevra illusztrációjához vezet
C. (While laughing with Karenn, I started to think about Lance) -> Lance illusztrációjához vezet
D. (I laughted heartily, but my thoughts turned to Leiftan) -> Leiftan illusztrációjához vezet
E. (This feels really good to laugh with Karenn) -> Karenn és Chrome illusztrációjához vezet

Magyar
A. (Két kitörő nevetés között Mathieu képe jelent meg a fejemben) -> Mathieu illusztrációjához vezet
B. (Nevetés közben Nevrára kezdtem gondolni) -> Nevra illusztrációjához vezet
C. (Mialatt Karennel nevettem, Lance járt a fejemben) -> Lance illusztrációjához vezet
D. (Szívből felnevettem, de a gondolataim Leiftanra terelődtek) -> Leiftan illusztrációjához vezet
E. (Olyan jó érzés együtt nevetni Karenn-nel) -> Karenn és Chrome illusztrációjához vezet


Angol
A. (No, I can’t do that. It would be too cruel.) (/)
B. (At the same time, my belly is growling… A donut wouldn’t hurt me…) (?)

Magyar
A. (Nem, nem tehetem.. Kegyetlen lenne) (/)
B. (Ugyanakkor korog a hasam.. Egy fánk nem fog megártani…) (?)

14.png

Angol
A. If you keep feeding us like this, we’ll both move into the kitchen! (+5)
B. Take it easy, Karuto, they’re going to be sick. I’m the one who has to clean it up afterwards. (-5)
C. Hahaha! You should take the opportunity to teach them tricks. (/)

Magyar
A. Ha tovább etetsz minket így, mindketten a konyhába költözünk! (+5)
B. Óvatosan, Karuto, betegek lesznek. Aztán nekem kell feltakarítanom utánuk. (-5)
C. Hahaha! Ki kellene használnod az alkalmat, hogy trükköket taníts nekik. (/)

18.png

Angol
Purriry: Come on, you can tell me.. Who will be your date?
A. I was thinking of setting my sights on Chrome. Do you think he’ll like the dress? (?)
B. What makes you think I can’t go alone? (?)
C. (I know exactly who I want to dance with tonight…) (/ vagy +5)

Magyar
Purriry: Gyerünk, nekem elmondhatod.. Ki lesz a partnered?
A. Arra gondoltam, hogy a Chromera irányítom a figyelmemet. Szerinted tetszeni fog neki a ruha? (?)
B. Miből gondolod, hogy nem egyedül megyek? (?)
C. (Pontosan tudom kivel szeretnék táncolni az este…) (/ vagy +5)

ILLUSZTRÁCIÓK:

Ebben az epizódban öt darab illusztráció elérhető.
Egy végigjátszás alkalmával egy illusztrációt lehet szerezni.

Amennyiben nem sikerül megszereznünk egy-egy illusztrációt, figyelmeztet a rendszer, és azonnal megvásárolhatjuk, darabját 200 aranyrögért.

bb39e1792eb49b9e0041f2dde62a372a-1631089910.jpg
A kép forrása: Beemoov
tumblr-283025e48893648425c55b6a310dbee1-a1924993-1280.jpg
A kép forrása: Beemoov
image0.png
A kép forrása: Beemoov
tumblr-fbc8b357baecd4dba549344769517168-78c45d80-1280.jpg
A kép forrása: Beemoov
tumblr-eeeb25a3993f5348a10c440524b5ba7c-472f0758-1280.jpg
A kép forrása: Beemoov

TÉRKÉP:

Az epiAz epizód után egy új hely nyílik meg a térképen, a segítséget a képre kattintva éritek el hozzá.
Az itt megjelent ruhák színváltozatait erre a linkre kattintva éritek el.

9-Felh-karcol.png

FAMILIÁRIS:

Az epizód befejezése után az új helyen elfogható a Lezigow nevű familiáris.
Ha nincs türelmetek kivárni, amíg a familiárisotok elfogja a térképen, a butikban is megvehetitek. Maanáért és rögért is elérhető.
A segítséget a képre kattintva éritek el hozzá.

forum2-612cfc3e6717f.jpg
A kép forrása: Beemoov

HELYSZÍN:

Ebben az epizódban nem jelent meg új helyszín.

Mindenkinek kellemes időtöltést, illusztrációban gazdag epizódot kívánok! 🙂

A képek forrását megjelölöm, de az írás és az egyéb képek szerkesztése száz százalékban az én munkám, kimásolása és felhasználása szigorúan tilos.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s